- Professionals

Professionals

PRO-MAILING IS ER OOK VOOR PROFESSIONALS OF DOORVERKOPERS

Ben je op zoek naar een complete, veelzijdige en efficiënte partner om het ontworpen drukwerk van je klant te bedelen? Wij zorgen ervoor! 

Contacteer ons

Jouw allround partner

DIE JE MAILING VOORUITHELPT

Een succesvolle mailing draait rond één cruciaal kenmerk: timing. Jouw creaties dienen op het afgesproken moment in de brievenbus van de gewenste doelgroep te belanden. Enkel zo kunnen jij én je klant de gewenste resultaten behalen. Reken daarom op ons voor het versturen van al jouw folders, flyers en ander drukwerk. Pro-mailing garandeert je resultaat, flexibliteit en volledigheid. Dit realiseren we dankzij onze full-service. Onze decennialange ervaring zetten we in om jou te ontzorgen en je exact dat te bieden dat je wenst. Bij ons ben je zeker van jouw (post)stuk, bespaar je tijd én geld en krijg je steeds kwaliteit. 

Huis-aan-huis bedelingen

Wij zetten onze tonnen ervaring en kennis in zodat jouw boodschap bij zoveel mogelijk gezinnen in de brievenbus belandt. Daarvoor kan je rekenen op prijs- en tijdbesparend advies, de beste prijzen en een geschikte verdeler.

Lees meer over Huis-aan-huis bedelingen

Direct mailing

Wist je dat de brievenbus nog steeds het favoriete medium is van de Belg? Een zending op naam mist zijn doel nooit. Het is een uiterst effectieve en kwaliteitsvolle manier om je doelgroep persoonlijk te bereiken. En wij helpen je daarmee op weg.

Lees meer over direct mailing

Benieuwd wat pro-mailing concreet voor jou kan betekenen?


Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons