- Folderverspreiding

Folderverspreiding om je doelgroep te bereiken

Het huis-aan-huis verspreiden van folders met Pro-mailing

Wist je dat de brievenbus nog steeds het favoriete medium is van de Belg? Het verspreiden van folders mist zijn doel nooit. Het is een uiterst effectieve en kwaliteitsvolle manier om je doelgroep persoonlijk te bereiken. Bij Pro-mailing ben je aan het juiste adres wanneer je folderverspreiding overweegt!

Prijsaanvraag

Folders laten verspreiden? Pro-mailing regelt het van A tot Z

Het huis-aan-huis verspreiden van folders vormt een essentiële stap bij elke reclamecampagne en daarom is het een goed idee om dit door een professionele partner te laten doen. Met de juiste folders bezorgd aan de juiste mensen op de juiste plaats, kan het succes van je winkel of merk alleen maar groter worden. Wil je graag weten wat de voordelen zijn van folderbedeling via Pro-mailing? Lees snel verder!

Waarom kiezen voor folderverspreiding bij Pro-mailing?

Waarom kiezen voor folderverspreiding bij Pro-mailing?

Niets beter dan de bezorging van folders om jouw project, merk of onderneming te doen opvallen. Kies je Pro-mailing als partner? Dan geniet je van onderstaande en meer voordelen:

  • We volgen je mailing vlot op en geven duidelijke feedback
  • Je krijgt één vaste contactpersoon voor je dossier
  • Je ontvangt na de folderbezorging een duidelijke factuur 

Daarbij maak je bij ons gebruik van twee onmisbare tools, die folders laten bezorgen nog gemakkelijker maken:

  • Distritool: waarmee je de exacte regio van de bezorging en andere parameters vastlegt.
  • Distritax: waarmee we alle informatie over gemeentebelastingen en administratiezaken in één handige tool bundelen. We nemen het werk uit handen, we berekenen de gemeentebelastingen én we verzorgen de aangifte bij de gemeente(s).

Een Pick & Mix-formule op maat voor folderverspreiding

Folderverspreiding is tegenwoordig een complex gegeven waar heel wat bij komt kijken, maar de mogelijkheden zijn dan ook ongelofelijk uitgebreid. Bij Pro-mailing kies je helemaal zelf welke taken je uitbesteedt dankzij onze unieke Pick & Mix-formule. 

Wij helpen je graag met:

  • Drukwerk
  • Stockage van je folders, kort- en langdurig
  • Voorbereiding van het transport
  • De bezorging van de folders
  • Het beheer en/of betalen van je taksen

Zo kies je een aanpak die perfect bij jouw situatie, merk en budget past!

Contacteer ons

Folderverspreiding bij Pro-mailing: hoe werkt dat precies?

1
Waar en wanneer wil je de folderverspreiding?

Je mailt ons de praktische gegevens van jouw verspreiding door: week van bedeling, de gewenste regio en het gewicht van jouw folder of flyer.

2
We plannen de boeking in.

Als we alle gegevens van jou hebben verzameld, plannen wij onmiddellijk de boeking voor je in. Ter controle sturen we je nog eens alle details door.

3
We brengen alles in orde.

We regelen de uitrol van jouw folderverspreiding en spreken samen af hoe de aanlevering dient te gebeuren.

Tip: ter voorbereiding van jouw bedeling kunnen we je drukwerk stockeren. Aan één dag verwerkingstijd hebben we voldoende om jouw bedeling door te leveren naar je postverdeler. Daarvoor rekenen we slechts 8,5 euro per pallet, transport inbegrepen. Ook langdurige stockage is voor ons geen probleem!

4
We ontzorgen je volledig.

Je mag op beide oren slapen: je folderverspreiding is ingepland bij de best passende postverdeler (bpost, Paperboy, BD Media). Wist je trouwens dat wij orders tot een jaar op voorhand kunnen inplannen?

Verzonden!

Je bedeling is verzonden en is klaar om de harten te veroveren van je doelgroep. De postbode bezorgt je zending tijdens zijn dagelijkse ronde samen met de geadresseerde post en maximaal 3 andere folders. Zo verdwijnt jouw zending niet tussen een massa ander drukwerk.

De beste tools voor een professionele folderverspreiding

Distritax

Dé tool om kosten te besparen op folderverspreiding! Plan je een folderbedeling en schrikt administratie je af? Heb je geen enkel idee welke kosten er zoal bij folderbezorging komen kijken? Geen zorgen, we helpen je graag met DistriTax, een tool die alle informatie over gemeentebelastingen en administratie voor je overneemt. Wij nemen het werk uit handen, berekenen we de gemeentebelastingen en verzorgen de aangifte bij de gemeente(s).


Gebruik Distritax

Distritool

Waar wil je graag folders verspreiden? Hoeveel brievenbussen telt de regio? En hoeveel zal een bedeling je precies kosten? Dankzij DistriTool krijg je snel een duidelijk antwoord op alle praktische vragen in verband met je folderbedeling. De tool toont meteen de geschikte partners(s) en geeft daarbij belangrijk kostenbesparend advies.


Gebruik Distritool

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons