- Flyers uitdelen

Flyers uitdelen

Met Pro-mailing is het uitdelen van flyers de moeite waard!

Met flyers uitdelen zet je een grote stap in de goede richting om je merk of bedrijf te presenteren bij het grote publiek. Daar komt wel heel wat bij kijken: van het kiezen van de juiste doelregio tot alles wat te maken heeft met taksen.

Het goede nieuws? Pro-mailing staat voor je klaar om alle kopzorgen weg te nemen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Lees verder en ontdek waarom je flyers uitdelen via de post met Pro-mailing een goed idee is.

Prijsaanvraag
Pro-mailing verdeelt je flyers als een pro

Pro-mailing verdeelt je flyers als een pro

Klinkt allemaal goed, maar de voordelen van samenwerken met Pro-mailing gaan verder dan dat. Onze service garandeert de beste resultaten dankzij onze jarenlange ervaring en expertise. Daarnaast geniet je van nog meer voordelen bij flyers verdelen:

  • Handige informatie over (lokale) verspreiders, zoals bpost en BD Media
  • Onze volumes garanderen de beste prijs
  • Goede opvolging van je mailing
  • Eén vaste contactpersoon per dossier
  • Ten slotte ontvang je van ons een duidelijke factuur na het uitdelen van je flyers.

Kortom, alles wat je nodig hebt om flyers te verdelen via de post doeltreffend aan te pakken. Interesse in onze mogelijkheden? Contacteer ons en flyers verdelen voor je merk of bedrijf is kinderspel!

Prijsaanvraag

Onmisbare Pro-mailing tools voor het huis-aan-huis uitdelen van flyers

Distritax

Dé tool om kosten te besparen op het laten uitdelen van flyers! Plan je een flyerbedeling en schrikt administratie je af? Heb je geen enkel idee welke kosten er zoal bij het uitdelen van flyers komen kijken? Geen zorgen, we helpen je graag met Distritax, een tool die alle informatie over gemeentebelastingen en administratie voor je overneemt. Zo nemen we het werk uit je handen, berekenen we de gemeentebelastingen en verzorgen we de aangifte bij de gemeente(s).


Gebruik Distritax

Distritool

Waar wil je graag huis-aan-huis flyers uit laten delen? Hoeveel brievenbussen telt de regio? En hoeveel zal het laten uitdelen van flyers je precies kosten? Dankzij Distritool krijg je snel een duidelijk antwoord op alle praktische vragen in verband met je flyerbedeling. De tool toont meteen de geschikte partners(s) en geeft daarbij belangrijk kostenbesparend advies.

 


Gebruik Distritool

Een aanpak op maat voor het uitdelen van flyers met de Pro-mailing Pick&Mix-formule

Maatwerk is essentieel als het gaat om flyers uitdelen. Bij Pro-mailing bieden we dan ook altijd een persoonlijke aanpak. Of je nu een klein of groot budget te besteden hebt, specifieke voorkeuren hebt met betrekking tot de doelregio en advies wilt in verband met flyers verdelen of niet, bij ons kan alles dankzij de unieke Pick&Mix-formule.

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons