- Direct mailing

Direct mailing

Ontdek de kracht van de brievenbus

EN ERVAAR DIE VAN ONS!

Wil je je doelgroep op een doeltreffende manier bereiken? Twijfel niet langer en verstuur een direct mailing! De brievenbus is nog steeds het favoriete medium van de Belg en juist daarom is een zending op naam de absolute kampioen

Prijsaanvraag

Waarom kiezen voor direct mailing via Pro-Mailing?

 WAAROM

  • We werken onafhankelijk met verschillende drukwerkpartners en zoeken voor je de best passende drukker uit.
  • Wij garanderen je onbeperkte creatieve vrijheid.
  • Een bedeling vanaf 500 en 25.000 stuks? Bij ons ben je altijd zeker van de beste tarieven.
  • Je bespaart minimum 30 %.
  • We maken je zending postklaar en je database postalproof. Zo zorgen wij voor de etikettering, vullen we de enveloppen, optimaliseren we ons adressenbestand en breiden we het indien nodig uit.

 

PICK & MIX!

  • Wij zorgen voor: ontwerp, databeheer (adressenbestand optimaliseren en uitbreiden), personalisatie, drukwerk, mailhandling, opslag en postafgifte. Dankzij onze flexibele pick & mix-formule beslis jij waarbij we je kunnen helpen.
Vraag een offerte

Hoe gaan we te werk?

1
Wanneer wil je bedelen?

Je mailt ons de gewenste dag van de bedeling.

2
We maken alles in orde.

Wij halen het drukwerk op of je levert het aan. Bij ons is alles mogelijk: in een envelop of liever als kaartje? Wij zorgen ervoor! Vervolgens behandelen we de mailhandling en adressering van jouw drukwerk.

3
We regelen de sortering.

Wij leveren jouw direct mail in de sorteercentra van bpost af op de correcte dag. Jouw direct mail komt bij je klanten terecht zoals je dat wenst.

Sms en online mailings

Pro-mailing is van alle markten thuis. Daarom versterken we onze offline producten met ons digitaal aanbod. Zo geven we je boodschap te allen tijde een boost, ongeacht welk medium je verkiest.

PERSOONLIJKE E-MAILTEMPLATES

Op maat van jouw huisstijl en online kanalen ontwerpen we een nieuwsbrief waarna we die uitsturen. Zo krijg je gegarandeerd meer websiteverkeer, interactie en breng je je offline communicatie op een dynamische manier tot leven. Wens je je eigen database te gebruiken of wil je gebruik maken van onze database om je boodschap uit te sturen? Dat kan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Contacteer ons

SMS ALS SNEL COMMUNICATIEMIDDEL

Of je het nu combineert met offline communicatie of niet, sms-marketing is een krachtig medium communicatiemiddel dat vaak nog onbenut wordt. Maar liefst 98 % van de sms’en worden immers gelezen en daar maken we met onze service maar al te graag gebruik van om jouw boodschap extra power te geven. Wil je weten hoe je tekstberichten kan inzetten bij jouw communicatie? Vraag gerust meer info.

Contacteer ons
Sms en online mailings

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

Onze tevreden klanten

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons